Over Ofel.nl
Ofel is opgericht met het doel om bijzondere aankopen onafhankelijk, feilloos, eerlijk en leuk te maken. 

Met ons platform zorgen wij ervoor, dat je gemakkelijk, en aan de hand van jouw wensen en behoeften, een passend product of dienstverlening kunt samenstellen. 

Wij vergelijken voor jou vanuit een onafhankelijke en objectieve rol, zodat je jouw best passende oplossing gevonden krijgt. 

Wat we doen
Ofel is eerste instantie het eerste totale en onafhankelijke vergelijkingsplatform voor leaseauto’s, leaseoffertes, leasecontracten en proefritten. Indien je op zoek bent naar een nieuwe particuliere of zakelijke leaseauto, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ons platform heeft beschikking tot elk automerk, in iedere uitvoering welke er momenteel op de leasemarkt te vinden zijn. Daarnaast bieden we vergelijkingen aan van elk beschikbaar soort lease. Je kunt vooraf zien welke verschillende leasemaatschappijen het beste bij jouw specifieke wensen past. Dit doen we door de overeenkomsten, met de daarbij behorende prijzen, met elkaar te vergelijken. 

Op het moment dat je jouw droomauto samengesteld hebt, vragen wij bij verschillende leasemaatschappijen een offerte en gaan op zoek naar de best beschikbare deal. Wij zijn pas tevreden als je tevreden bent met de leaseprijs, voorwaarden en alle overige condities. 

Wij beloven jou dat er geen verassingen of onverwachte kosten komen kijken bij het aangaan van jouw leaseovereenkomst. 

Onze missie
Bij Ofel zorgen we ervoor dat je al jouw belangrijke wensen met betrekking tot de aanschaf van jouw nieuwe leaseauto kunt aangeven op ons platform. Aan de hand van jouw wensen zoeken wij de beste deal voor jou. Ons doel is om het voor je zo onafhankelijk, feilloos, eerlijk en leuk mogelijk te maken. 

Hiernaast bieden wij transparantie en overzichtelijkheid aan tot het vinden van de juiste leaseauto, de beste voorwaarden en de laagste prijs zodat jij gegarandeerd de beste deal krijgt die je in jouw wensen en behoeften voldoen. 

Wij zijn pas blij als jij dat bent!