Seat Private Lease

Heb je altijd al de trotse bezitter willen zijn van een Seat? Dat kan nu met de Seat Private Lease. Met de Private Lease van Seat kan je voor een vast maandelijks bedrag in een gloednieuwe Seat rijden. Je hoeft je alleen nog maar te denken aan tanken en het schoonhouden van je auto. Voor een maandelijks all-in prijs kan je dus je eigen droomauto samenstellen. Je hoeft vooraf geen aanbetaling te doe en ben je altijd voorzien van service, dag en nacht.

Het nieuwe famillielid van Volkswagen

Seat is opgericht in 1950 in Spanje als “Sociedad Española de Automóviles de Turismo”. 36 jaar daarna kwam het merk naar Nederland toe en kort daarna kwam de Seat Ibiza uit. Het succes van de Ibiza is mede te danken aan de motoren die in de auto zaten verwerkt, afkomstig van Porsche. In 1986 kocht de Duitse autogigant Volkswagen 51% van de aandelen, een jaar later stond de teller op 75% en in 1990 was Volkswagen voor 99,99% de eigenaar van het voorheen Spaanse autobedrijf.

Het gemak van Seat Private Lease

Voordelen Seat Private Lease

✓ Je eigen droomauto naar eigen smaak samenstellen

✓ Transparante prijzen

✓ Officiële lokale Seat dealer voert de reparatie en onderhoud uit

✓ Altijd vervangend vervoer na 24 uur

✓ Inclusief schadeverzekering voor inzittenden

✓ Per direct je leaseovereenkomst beindigen bij onverwachte situaties

✓ Mogelijheid contract eerder op te zeggen

✓ Aangesloten Keurmerk Private Lease

Seat Ibiza Private Lease

Met de nieuwe Seat Ibiza ben je verzekerd van een comfortabele, slimme en efficiënte auto. De nieuwste generatie beschikt over de nieuwste technologieën en extra beenruimte. Het design van de nieuwe Ibiza is volledig strakgetrokken en heeft het een brede body. De Seat Ibiza is via Private Lease verkrijgbaar in zes verschillende modellen genaamd de ‘Ibiza Reference’, ‘Ibiza Style’, ‘Ibiza Style Business Intense’, ‘Ibiza Xcellence’, ‘Ibiza FR’ en de ‘Ibiza FR Business Intense’.

De Ibiza Reference is momenteel al verkrijgbaar vanaf 279,-* per maand. De auto beschikt standaard over 15 inch stalen velgen en centrale deurvergrendeling. Daarnaast beschikt de auto over front assist inclusief noodrem. Tot slot hoef je niet meer te draaien om je ramen en spiegels te verstellen, dit kan namelijk allemaal automatisch.

De Ibiza Style beschikt over een mediasysteem met een 6,5 inch color touchscreen en kan je veel bedienen vanaf je multifunctionele lederen stuurwiel. De auto beschikt over LED voor- en achter lampen en tevens heb je in het interieur LED verlichting. Mocht je vaak lange afstanden afleggen dan is de cruise control een prettige optie, daarnaast herkent de auto ook of je vermoeid bent.

De Ibiza Style Business Intense is een wat luxere optie waarbij je een achteruitrijcamera hebt en parkeersensoren, zowel voor- en achter. De achterramen zijn donker getint waardoor de passagiers extra privacy hebben. Je kan ieder mobiel apparaat koppelen dankzij Mirrorlink, Apple CarPlay en AndroidAuto. De auto is via Private Lease vanaf 329,- per maand verkrijgbaar.

De Ibiza Xcellence beschikt vrijwel over dezelfde opties als de Ibiza Style Business, echter is bijvoorbeed het spiegelhuis in de kleur Atom Grey en heeft het een chromen raamlijst.

Indien je behoefte hebt aan wat meer PK’s dan is de Seat Ibiza FR een goede optie. De auto beschikt standaard over sportstoelen en 17 inch lichtmetalen velgen. De FR is standaard 15mm verlaagd en komt met een sportonderstel.

De Ibiza FR Business Intense is de meest luxe uitvoering van de Ibiza. In principe bevat hij alle bovenstaande opties, het enige wat de Business Intense onderscheidt is dat hij een 8 inch multi mediascherm heeft. De auto is verkrijgbaar via Private Lease vanaf 349,- per maand.

What is Lorem Ipsum?

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

In the past, we defined mobility solely by cars. In the future, we also want to offer alternative forms.