Peugeot Private Lease

Wanneer je denkt aan een moderne en hippe maar toch betaalbare leaseauto, kan de Peugeot Private Lease een hele interessante keuze zijn. Het Franse automerk dat gekenmerkt wordt daar haar eigen leeuw die op elke Peugeot auto gemerkt is. De leeuw moet staan voor zijn kracht en onmiskenbare design die de Franse autogigant levert.

Een stukje geschiedenis van Peugeot

Peugeot kan uiteraard niet achter blijven in het mogelijk maken van Peugeot Private Lease. Het aanbod dat beschikbaar is in de private lease uitvoering bestaat onder andere uit de Peugeot 108, Peugeot 308, Peugeot 2008, Peugeot 3008 en de Peugeot 5008. Zoals je kunt zien is er een ruim aanbod beschikbaar, van kleine tot grote auto. Peugeot is opgericht in 1896 en brengt om die reden eeuwenoude ervaring mee in het produceren van vooruitlopende auto’s op het gebied van motoren en design. Als bezitter van een Peugeot ben je verzekerd van een uitgebreid in- en exterieur met daarin de nieuwste technische voordelen verwerkt in één auto.

De voordelen van Peugeot Private Lease

Indien je besluit om een Peugeot via Private Lease aan te schaffen, zitten daar een aantal voordelen aan verbonden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet: 

Keurmerk private lease
Internationale pechhulp van Peugeot
Dealer als vast aanspreekpunt
✓ Scherpe aanbieding

Verschillende leasevormen Peugeot
Peugeot biedt diverse leasemogelijkheden voor haar klanten, zowel particulier als zakelijk. Wij hebben de diverse leasevormen van Peugeot voor je op een rijtje gezet.

Peugeot Private Lease
Met de Peugeot Private Lease kan je als particulier in een gloednieuwe Peugeot rijden tegen een vast maandelijks bedrag. Het voordeel hiervan is, is dat je geen onverwachtse kosten hebt als er bijvoorbeeld een probleem is met je auto. Je hoeft met de Peugeot Private Lease geen aanbetaling te doen, je betaalt enkel een vast maandbedrag. In het maandbedrag zitten de kosten verwerkt van de auto lease, verzekeringen, wegenbelasting, reparaties en onderhoudskosten. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan en kan je tegen een betaalbare prijs in een gloednieuwe Peugeot rijden. Je hoeft alleen nog zelf te tanken en je auto te wassen, daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele boetes. Na de leaseperiode lever je de Peugeot gemakkelijk weer in en hoef je je niet druk te maken over de inruilwaarde of gedoe met het verkopen van je auto. 

Peugeot Executive Private Lease 
De Peugeot Executive Private Lease is een uitgebreidere leasevariant die Peugeot biedt. In deze leasevariant kan je kiezen uit elke kleur die je wenst en ben je hierdoor niet gebonden aan de standaardkleuren. Daarnaast kan je elke uitvoering kiezen die Peugeot biedt, de Peugeot Executive Private Lease biedt dus in het kort uitgebreidere opties aan waarmee je jouw rijcomfort kan vergroten. Maar dat is nog niet alles, met de Peugeot Executive Private Lease variant, biedt Peugeot extra comfort tijdens het Private Lease Contract. Een voordeel van Peugeot Executive Private Lease is bijvoorbeeld dat Greenest Carwash één keer per maand bij je langs komt op locatie om zowel de binnen- als de buitenkant van je Peugeot volledig te reinigen. Daarnaast geniet je met Peugeot Executive Private Lease van Private Lease Flex, dit is een extra service waarbij je de Peugeot vervroegd in kan leveren.  

Zakelijke lease
Peugeot en andere leasemaatschappijen kennen over het algemeen twee vormen waar je als zakelijke klant uit kan kiezen, Operational Lease en Financial Lease. We hebben de twee leasevormen voor je op een rijtje gezet. 

Operational Lease
Bij de Peugeot Operational Lease kan je als zakelijke klant de financiële als praktische afhandeling van de bedrijfsauto aan de leasemaatschappij over laten. Het voordeel van Operational Lease is dat de verhouding van eigen-vreemd vermogen hierdoor niet wordt verstoord, de leaseauto komt niet op de balans.
 

Financial Lease
Bij Peugeot Financial lease wordt je direct economisch eigenaar van de auto en komt de nieuwe Peugeot op je bedrijfsbalans te staan. Het voordeel hiervan is, is dat de maandlasten op de bedrijfssituatie kan worden afgestemd. Bij Peugeot Financial Lease ben je als eigenaar zelf verantwoordelijk voor alle kosten t.o.v. Peugeot Private Lease. In principe is de Financial Lease constructie een vorm van een lening die bij Peugeot wordt afgesloten. 

Peugeot 108 Private Lease

Ben je op zoek naar een compacte private lease auto? Dan is de Peugeot 108 hippe stadsauto een optie om te overwegen voor jou. Je rijdt al in een 108 vanaf 169,-* per maand inclusief onderhoud, verzekeringen en schade, je hoeft enkel nog alleen zelf te tanken. Peugeot heeft diverse modellen beschikbaar middels Private Lease van de Peugeot 108. Momenteel is de Peugeot 108 ,Acces, Active, Allure en Collection. De Peugeot 108 Acces is het meest standaardmodel en de Peugeot 108 de limited edition uitvoering. Er is altijd gegarandeerd een 108 die bij jou past. Op dit moment is er via Peugeot een kosteloze upgrade naar een automaat via Private Lease mogelijk. Daarnaast is de 108 voor de zakelijke rijder beschikbaar via financial lease bij verschillende aanbieders.

Peugeot 3008 Private Lease

De Peugeot 3008 is in 2008 uitgebracht door Peugeot en kort daarna beschikbaar via Private Lease. De 3008 is verkrijgbaar met zowel een benzine als dieselmotor. In 2016 kwam Peugeot met een verassing en heeft de auto een flinke make-over gehad waardoor het design en formaat van de Peugeot 3008 aardig is verbeterd. Voor de particulieren is de 3008 beschikbaar via Private Lease en voor de zakelijke rijder is de Peugeot 3008 verkrijgbaar via FInancial Lease bij verschillende aanbieders. De 3008 is beschikbaar in een 120pk of 156pk benzinemotor uitvoering. Of in een 122pk, 150pk of 163 pk-dieseluitvoering.

Peugeot 2008 Private Lease

Peugeot kwam in 2013 met een nieuw model genaamd de Peugeot 2008, kort daarna werd het model ook aangeboden via Private Lease bij aanbieder. De auto kent een SUV achtig karakter en dient tevens als een compacte cross-over. In Frankrijk werd op 18 juni 2015 het 300.000 exemplaar geproduceerd, wereldwijd heeft Peugeot er 370.000 geproduceerd. De 2008 is in Nederland en België beschikbaar via Private Lease in de volgende uitvoeringen:

Access, Active, Allure, Féline

Peugeot 308 Private Lease

De Peugeot 308 werd in 2007 gelanceerd als een compacte auto in het middenklasse segment. De 308 heeft veel elementen van zijn voorganger de Peugeot 307 en is vanwege de geschiedenis en kwaliteit ervan in 2013 uitgeroepen tot auto van het jaar. In 2007 werd de Peugeot 308 ook aangeboden via Private Lease, ook in de SW uitvoering. 

Momenteel is de Peugeot 308 en 308 SW in Nederland en België verkrijgbaar in vijf uitvoeringen middels Private Lease: 

  • XR (Standaardmodel met enkel een 1.4-16V VTi benzinemotor) 
  • X-Line (Standaardmodel met een airconditioning) 
  • XS (Alle bovenstaande opties met daarbij een radio, cd- en mp3 speler, cruisecontrol en alle ramen elektrisch bedienbaar) 
  • XT (Alle ovenstaande opties met extra uitbreiding zoals een glazen dak) 
  • Féline (Sportuitvoering van de 308 uitgerust met een 175pk-benzinemotor)

Peugeot 5008 Private Lease

In 2009 kwam Peugeot met de 5008 die dient als een cross-over en kort daarna werd gelanceerd via Private Lease en Financial Lease. Vanwege het feit dat Peugeot en Citroën in principe onder één bedrijf vallen, lijken de Peugeot 5008 en Citroën C4 Picasso veel op elkaar. In 2010 kreeg de 5008 de prijs “Auto Van Het Jaar” en laat hiermee dus zien dat de auto een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. In 2016 kwam de tweede generatie uit van de 5008 en hierdoor is de auto sterk verbeterd in interieur- en exterieur.

Sample

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

In the past, we defined mobility solely by cars. In the future, we also want to offer alternative forms.