Opel Private Lease

Indien je kiest voor een Opel via Private Lease, kan je zonder grote investering zonder zorgen een nette kwalitatieve auto rijden waar je alleen nog hoeft te tanken. Daarnaast heeft de Private Lease van Opel nog een aantal andere voordelen, deze hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

De wereld van Opel

Met de Opel Private Lease ben je verzekerd van een gloednieuwe Opel voor een interessant maandelijks bedrag. Al vanaf 209,- per maand kan jij de trotse bezitter zijn van een Franse auto die altijd staat voor kwaliteit en design.

Opel is sinds 1862 opgericht en is van origine een Duitse autofabriek die actief is in de autmotive sector. Sinds 2017 is de Duitse autoproducent overgenomen door de PSA Groupe die onder andere Peugeot en Citroen produceren. Jaarlijks produceert Opel zo’n één miljoen auto’s met behulp van 38.000 medewerkers.

Inbegrepen bij Opel Private Lease

Je kan bij zowel Opel als andere leasemaatschappijen het model, uitvoering en kleur bepalen. 

✓ Bij Opel Private Lease kan je zelf bepalen hoelang het contract loopt en de jaarlijkse kilometrage. Opel biedt de flexibiliteit om het aantal kilometers tussen de contractperiode aan te passen, zowel naar boven als beneden. Bij andere leasemaatschappijen kan je hier weer kiezen uit shortlease, financial lease en private lease.

 Bij Opel kan je je eigen auto inruilen voor een redelijk bedrag, direct op je rekening.

✓ Met de Opel Private Lease kan je ook jouw familie erin laten rijden vanwege de gedeelde verzekering, het familielid moet wel toestemming en een rijbewijs van je hebben uiteraard. Bij andere leasemaatschappijen gelden hier wellicht dezelfde voorwaarden, dit is echter per leasemaatschappij anders.

Met de Private Lease van Opel is de officiële Opel dealer het vaste aanspreekpunt.

Enkel nog zelf de brandstof en eventuele boetes betalen

Opel Corsa Private Lease

Sinds 1982 heeft Opel een nieuw marktsegment gecreëerd met de lancering van de Opel Corsa. De Opel Corsa is en blijft een groot succes voor Opel, dat is niet gek als je het ons vraagt. De auto is een hippe maar kleine auto met een vernieuwde 1,0 driecilinderbenzine of 1,3 liter dieselmotor. Opel biedt al een ruime tijd de Corsa aan via Private, Financial of Zakelijke lease aan.

Audi A3 Private Lease

The Audi Q3 family: the first SUV in the compact class. The Audi Q3 embodies versatility; a fun drive that's efficient on every road and track.

Opel Karl (Rocks) Private Lease

Het nieuwe model van Opel genaamd Karl is sinds kort beschikbaar voor private lease. De nieuwe Opel Karl is een ruime, maar compacte auto. De auto beschikt over een ruim interieur en beschikt over een grote bagageruimte. De Opel Karl is een groot succes vanwege de beschikbaarheid in de private lease en haar betaalbaarheid. De Opel Karl is met private lease beschikbaar in diverse uitvoeringen en is van zichzelf uitgerust met moderne opties. De Opel Karl heeft ook een speciale ‘Rocks’ uitvoering, de Opel Karl Rocks beschikt over zwart kunststof op de bumpers waardoor de auto een SUV-achtig uiterlijk krijgt. Daarnaast bieden enkele aanbieders de Opel Karl ook aan via financial lease.

Opel Crossland X Private Lease

Vanaf maart 2017 is de nieuwe Opel Crossland X in Nederland beschikbaar. Het is een auto met bijzondere flexibiliteit en beschikt over toonaangevende innovaties, daarnaast is het een stoere auto om te zien. Sinds kort is de nieuwe Opel Crossland X beschikbaar via de Opel Private Lease en andere leasemaatschappijen zoals Athlon, Directlease, Activlease, Justlease en Leaseplandirect. Affiliate links erin verwerken

Opel Mokka Private Lease

Vanaf 2012 heeft Opel de Mokka op de Nederlandse markt gebracht. De auto heeft een compacte SUV uitstraling. De Opel Mokka wordt aangeboden via Private Lease in zowel benzine- als dieselmotoren. Een groot deel van de uitvoeringen beschikken over een voorwielaandrijving, de wat uitgebreidere Mokka’s beschikken over een vierwielaandrijving. In 2016 heeft de Mokka een facelift gehad en is de naam veranderd naar een Opel Mokka X

Private Lease Opel Astra

Wie kent hem niet; de Opel Astra. Een auto uit de middenklasse met ruimte voor vier volwassenen of drie kinderen en twee volwassenen. Kortom een ruime gezinsauto met geen gebrek aan bagageruimte. De Opel Astra is verkrijgbaar via Private Lease in drie varianten namelijk; hatchback, sedan en stationwagen. Elke variant beschikt weer over diverse uitrustingen en is de Astra ook verkrijgbaar in een coupé of cabrio uitvoering. Wil je liever een sportieve of snellere versie van de Opel Astra via Private Lease? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. De Astra is een grote concurrent voor de Volkswagen Golf en de Ford Focus waardoor de Astra het grootste succes is voor Opel in de geschiedenis.

Private Lease Opel Adam

De Opel Adam is een miniklasse in de Opel lijn en werd in 2012 voor het eerst geïntroduceerd. De vrij nieuwe auto is vernoemd naar de oprichter van Opel, Adam Opel. De Opel Adam is momenteel beschikbaar via Private, Financial en Zakelijke lease en is enkel beschikbaar in een driedeurs uitvoering. Het unieke aan de Opel Adam is de uitgebreide mogelijkheid tot personalisatie. Je kan namelijk de Opel Adam via Private Lease bestellen in talloze kleurencombinaties en je kan zelfs zo ver gaan dat je binnenkort rondrijdt met een sterretjesplafond.

Opel Insignia Private Lease

De Opel Insignia is momenteel de meest luxe Opel op dit moment en kan uiteraard niet achter blijven in de private lease. De Insignia kent twee carrosserievarianten genaamd de “v Grand Sport (liftback)” en de “Sports Tourer (station)”. Beide varianten zijn te verkrijgen in drie uitrustingsniveaus genaamd de “Online Edition”, “Business Executive” en de “Innovation”. Bij diverse leasemaatschappijen zoals Athlon is de Opel Insignia via Private Lease in de diverse varianten beschikbaar.