Kia Private Lease

Ben je op zoek naar een Kia private lease, shortlease of financial lease? Wij leggen je graag alle voor- en nadelen uit voor het leasen van een Kia. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare auto, dan is Kia de betrouwbare partner waar je veel veilige en plezierige kilometers mee gaat beleven. Kia beschikt over een breed assortiment, voor jong en oud. Tegenwoordig kan iedereen een Kia rijden via Kia Private Lease. Kia staat al voor ruim 70 jaar voor innovatie, elke Kia leaseauto beschikt over een uitgebreide uitrusting en comfort wat de rijervaring nog beter maakt. Kia richt zich al een ruime tijd op zuinig en duurzaam rijden waarbij zij de nieuwe technologieën verwerken in de nieuwe lijn auto’s.

Geschiedenis Kia

Kia was in eerste instantie een fabrikant die fietsonderdelen en motorfietsen produceerde. De organisatie is in het jaar 1944 opgericht in Zuid-Korea en is hiermee de oudste fabrikant op het gebied van motorvoertuigen. Je kan dus stellen dat Kia voorloopt op het gebied van ervaring en dat zie je ook terug in bijvoorbeeld de Kia Private Leaseconstructies. In het jaar 1998 werd de oudste autofabrikant overgenomen door Hyundai Motor Company. De overname het een positief effect op Kia, namelijk dat er een unieke samenwerking werd gecreëerd tussen Hyundai en Kia. Het positieve effect kunnen wij zien in bijvoorbeeld de uitwisseling van techniek en ontwerpen tussen de twee automerken. Vanwege de ruime ervaring op het gebied van motorvoertuigen, heeft Kia al een behoorlijk aantal prijzen in ontvangst mogen nemen. Vanaf 2018 viert Kia haar 25-jarige bestaan in Nederland, terwijl zij buiten Europa al veel langer bestaan.

Inbegrepen bij Kia Private Lease

✔ Motorrijtuigenbelasting
✔ WA Cascoverzekering (eigen bijdrage op WA € 0,- en op Casco € 300,-)
✔ Ongevallen inzittenden verzekering
✔ Kosten van vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
✔ Rechtsbijstand
✔ Pech- en ongevalhulpverlening binnen en buiten Nederland
✔ Reparatie en onderhoud
✔ (Zomer)banden
✔ Administratiekosten

Kia Picanto Private Lease

In het jaar 2004 is de Kia Picanto geboren, een stoer maar compacte vijfdeurs hatchback. De auto is beschikbaar in een 1.0 of 1.2-liter viercilinder benzinemotor via privé lease. Momenteel is de Picanto verkrijgbaar in een aantal uitvoeringen waaronder de normale, GT-line en X-line. Het grootste voordeel van Kia is de Kia garantie, je krijgt standaard zeven jaar korting op je nieuwe Kia, ook met private lease. De auto is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren met daarnaast een ruime keuze uit velgen en opties. Met de private lease van Picanto ben je dus verzekerd van een sportieve auto die uitgebreide mogelijkheden kent van zichzelf voor een vast laag bedrag per maand.

Kia Niro Private Lease

Ben je op zoek naar een stijlvolle Kia die tegelijk zeer efficiënt is en als beste in Nederland is verkocht in de categorie hybride auto’s? Dan kan de Kia Niro via Private Lease een goede optie voor je zijn. De Kia Niro is van zichzelf een hybride auto waardoor je dus gebruik maakt van zowel benzine als elektriciteit. De aandrijving komt dus uit twee bronnen waardoor de acceleratie en het verbruik van de auto een stuk minder wordt. De Niro Hybrid heeft een gemiddeld verbruik van 1 op 25! Als je kiest voor een private lease van de Kia Niro geniet je dus van een zuinige maar ruime auto, als je als zakelijke rijder kiest voor een Kia Niro middels Financial Lease dan geniet je nog een paar jaar van de voordelige bijtelling. Eind december 2018 is de Kia Niro ook verkrijgbaar in een volledig elektrische uitvoering. Bij het bedrijf + link kan je meer vinden over de Kia Niro via Private of Financial Lease.

Kia Stonic Private Lease

De Kia Stonic is een opvallende cross-over met een bijzonder stoere looks. De auto biedt uitgebreide mogelijkheden aan stylingsopties zodat je jouw eigen Kia Stonic naar wens kan samenstellen. De Kia Stonic kent twee uitvoeringen genaamd de ComfortPlusLine Navigator en de DynamicLine. De ComfortPlusLine is standaard uitgerust met een 7” navigatiesysteem met geintrgeerde TomTom Live Services en achteruitrijcamera. Daarnaast beschikt de auto ook over een airconditioning en parkeersensoren achter. De DyanmicLine is anders vanwege extra opties zoals privacy glass, vermoeidheidsherkenning en autonome noodremassistentie.

Kia Sportage Private Lease

De naam zegt het al; een sportieve cross-over SUV, gemaakt door Kia. De Sportage is een stijlvolle en ruime auto die verkrijgbaar is in de modellen Sportage en Sportage GT-Line. Beide modellen zijn beschikbaar in een 10-tal kleuren waardoor je een ruime persoonlijke keuze hebt. Beide auto’s zijn uitgerust met een panorama dak waarbij je zelf bepaald of je hem open of dicht doet. De Kia Sportage is verkrijgbaar in diverse modellen inclusief een variërend vermogen via Private Lease

Private Lease Kia Rio

De Kia Rio is een hippe compacte vijfdeurs hatchback die momenteel beschikbaar is middels Private Lease. Het is een dynamische auto met een vlot sportief karakter. Kia heeft gedacht aan de praktische ruimte, er is altijd plek voor jouw bagage onderweg. De standaardversie is uitgerust met een multimediascherm en 74 pk. De Rio kent een uitgebreid scala een opties en begint met een leaseprijs vanaf 269,