Ford Private Lease

De private lease van Ford kent een ruim assortiment aan beschikbare modellen, zo is de Ford Ka een populaire private lease auto die voor een voordelig tarief geleased kan worden. Daarnaast is de Ford Kuga een uitstekend alternatief voor gezinnen die een ruime en grote lease auto wensen te rijden. Ga je liever voor een SUV-model? Dan is de Ford Ecosport private lease de juiste oplossing waarin je binnen de kortste keren in een gloed nieuwe lease auto rijdt.

De wereld van Ford

Met de private lease van Ford ben je verzekerd van een gloednieuwe lease auto voor een vast bedrag per maand. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en zuinige lease auto, ben je bij Ford aan het juiste adres. Zonder een grote investering te hoeven doen kan je binnen de kortste keren in een gloednieuwe Ford rijden, het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is te tanken.

De autogigant Ford was het allereerste automerk ter wereld die de massaproductie aan kon van auto’s. Ford houdt zich voornamelijk bezig met innovatie, hierdoor behoort zij ook tot één van de grootste spelers in de automotive branche.

De voordelen van Ford Private Lease

Je komt niet voor onverwachte (financiële) verrassingen te staan
✓ Zonder grote uitgave rijden in een splinternieuwe Ford
✓  Alles wordt voor je geregeld 
✓  Een lage vaste prijs per maand 
✓  Geen bijtelling op je Ford 
✓  Mogelijkheid om direct in je nieuwe Ford te rijden

Inbegrepen bij Ford Private Lease

  • Kosten van reparatie en regulier onderhoud  
  • Motorrijtuigenbelasting  
  • WA en All-Risk verzekering, inclusief rechtsbijstand en inzittendendekking  
  • Eigen risico van €300,- op CASCO schades en €0,- op WA schades  
  • Kosten van pechhulp in binnen- en buitenland  
  • Kosten van vervangend vervoer (binnen de EU) tijdens reparatie of onderhoud, na 48 uur  
  • De afleverkosten en afleverpakket

Ford Kuga Private Lease

Met de Ford Kuga Private Lease ben je verzekerd van een compacte SUV. De Ford Kuga is vergelijkbaar met de Volkswagen Tiguan en Kia Sportage en werd in 2008 gelanceerd. De eerste lijn van de Ford Kuga is gebouwd op basis van de Ford Focus en C-MAX. Met de Ford Kuga Private Lease kan je kiezen uit een vijfcilinder 2,5 liter benzinemotor, of ga je toch liever voor de 2,0 liter dieselmotor? De tweede generatie van de Ford Kuga stamt af van de gelanceerde Ford Escape in de verenigde staten, de tweede lijn van de Ford Kuga is vanaf 2013 beschikbaar in Nederland. Ford besloot om de Kuga een aardige make over te geven in 2016 waarbij de voorzijde de meeste aandacht in heeft gekregen. Ben je dus op zoek naar een stoere SUV met de betrouwbaarheid van Ford? Dan is de Private Lease van de Ford Kuga zeker wat voor jou.

Ford Ka Private Lease

Ben je op zoek naar een sportieve, vlotte maar toch compacte auto? Dan is de Ford Ka via Private Lease een uitstekende keuze voor jou. De eerste lijn van de Ford Ka werd in 1996 geproduceerd. Het succes van de Ford Ka komt door haar betaalbaarheid, maar toch bijzondere verschijning. De eerste lijn van de Ford Ka werd geproduceerd met een 1,3 liter benzinemotor. In 2003 werd er een sport variant van de Ford Ka op de markt gebracht met een 1,6 liter benzinemotor en een uitbreiding aan kleuren. Ford lanceerde de tweede generatie in 2008 met wat vernieuwingen en extra opties. Een leuk feitje is dat de Ford Ka samen met de Fiat 500 gezamenlijk geproduceerd worden in Polen en beide auto’s veel technieken met elkaar delen. Als je een kleine maar vlotte auto wil die veel rijplezier geeft, dan is de Private Lease van de Ford Ka een interessante optie voor jou

Ford Ecosport Private Lease

Liever een cross-over met een stoer uiterlijk? Dan is de Ford Ecosport wellicht wel de ideale auto voor jou. De Ford Ecosport is momenteel de concurrent voor auto’s zoals de Nissan Juke en de Opel Mokka. In Europa is de private lease van de Ford Ecosport uitgerust met een zuinige 1,0 liter EcoBoost motor.

What is Lorem Ipsum?

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

In the past, we defined mobility solely by cars. In the future, we also want to offer alternative forms.