BMW Private Lease

Met de Private Lease van BMW kan je de bezitter zijn van een splinternieuwe BMW. Bij de BMW Private Lease kan je je eigen BMW volledig naar eigen smaak samenstellen waarbij je ook de looptijd en het aantal kilometers per jaar zelf bepaald. Met de Private Lease betaal je een vast maandelijks bedrag waar alle kosten zijn gedekt behalve de brandstof en eventuele boetes.

De wereld van BMW

BMW ofwel Bayerische Motoren Werke. De Duitse autogigant is opgericht in 1913 en heeft zich de afgelopen eeuw wel degelijk bewezen op het gebied van produceren van auto’s. Naast de productie van BMW produceren zij ook de Mini en Rolls Royce.

Het gemak van BMW Private Lease

De voordelen van BMW Private Lease

✓ Tarief waarbij alles inclusief is, enkel zelf nog tanken
✓ Een fiscale bijtelling van 0%
✓ Je eigen risico bedraagt slechts 135,-
✓ Gegarandeerd een gloednieuwe BMW
✓ Alle auto gerelateerde zaken worden voor je geregeld
✓ De BMW-dealer is altijd je vaste aanspreekpunt

Inbegrepen bij de BMW Private Lease

✓ Rente en afschrijving
✓ Allriskverzekering
✓ Onderhoud en reparatie
✓ Houderschapsbelasting
✓ Vervanging van banden
✓ Pechhulp
✓ Afleverkosten
✓ BTW

BMW 1 Serie Private Lease

In het jaar 2004 werd de BMW 1 serie uitgebracht, een compacte auto voor de middenklasse. De 1 serie is de kleinste BMW die beschikbaar is en daarmee ook gelijk de goedkoopste auto van het merk. Dit maakt de 1 serie zeker niet minder aantrekkelijk, sterker nog, de BMW 1 serie is een zeer gewilde auto via Private Lease. Momenteel is de BMW 1 serie al verkrijgbaar vanaf 349,- per maand met een vierjarige leaseovereenkomst inclusief een kilometrage van 10.000 km bij aanbieder. Liever zakelijk een BMW 1 serie leasen via Financial Lease? Check dan aanbieder voor meer informatie.

BMW i3 Private Lease

De BMW i3 is een volledig elektrische auto die sinds 2013 op de markt is gebracht. De kubusachtige auto is een zeer zuinige en ruime auto waarbij je nooit meer hoeft te tanken maar enkel de auto nog hoeft op te laden. De i3 kan een afstand van 130 tot 160 kilometer afleggen, indien je behoefte hebt aan een grotere actieradius kan je de range extender aanschaffen. Hiermee wordt je actieradius verhoogd naar 300 kilometer. Al vrij snel was de BMW i3 beschikbaar voor particulieren via Private Lease en voor de zakelijke rijder via Financial Lease. Indien je voor de zakelijke lease kiest, profiteer je van aantrekkelijke voordelen zoals een lage bijtelling (niet bij alle modellen).

BMW X1 Private Lease

The Audi Q3 family: the first SUV in the compact class. The Audi Q3 embodies versatility; a fun drive that's efficient on every road and track.

What is Lorem Ipsum?

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.

In the past, we defined mobility solely by cars. In the future, we also want to offer alternative forms.